Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uces.edu.ar/jspui/handle/123456789/1713
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorAmon, Denise
dc.date.accessioned2012-05-11T13:04:38Z
dc.date.available2012-05-11T13:04:38Z
dc.date.issued2001-01
dc.identifier.citationDenise Amon, D. (2001). La sopa de tomates y la vida: una introducción al estudio de los placeres de la comida. Actualidad Psicológica, 26(283), 12-16.es
dc.identifier.issn0325-2590
dc.identifier.urihttps://dspace.uces.edu.ar/jspui/handle/123456789/1713
dc.descriptionTraducción: Irene Cusienes
dc.format.mimetypeapplication/pdfes
dc.language.isoeses
dc.publisherAsistencia y Estudios Psicoanalíticos Argentinoses
dc.sourceActualidad Psicológica, 26(283), 12-16 (2001)es
dc.subjectPsicologíaes
dc.subjectIngestión de alimentoses
dc.subjectPlaceres
dc.subjectErotismoes
dc.subjectCulinariaes
dc.titleLa sopa de tomates y la vida: una introducción al estudio de los placeres de la comidaes
dc.typeArticlees
Appears in Collections:Estudios sin ADL

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Amon_2001_ActPsi-283.pdf160.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.