Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uces.edu.ar/jspui/handle/123456789/1713
Title: La sopa de tomates y la vida: una introducción al estudio de los placeres de la comida
Authors: Amon, Denise
Keywords: Psicología
Ingestión de alimentos
Placer
Erotismo
Culinaria
Issue Date: Jan-2001
Publisher: Asistencia y Estudios Psicoanalíticos Argentinos
Citation: Denise Amon, D. (2001). La sopa de tomates y la vida: una introducción al estudio de los placeres de la comida. Actualidad Psicológica, 26(283), 12-16.
Description: Traducción: Irene Cusien
URI: https://dspace.uces.edu.ar/jspui/handle/123456789/1713
ISSN: 0325-2590
Appears in Collections:Estudios sin ADL

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Amon_2001_ActPsi-283.pdf160.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.