Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uces.edu.ar/jspui/handle/123456789/1713
Title: | La sopa de tomates y la vida: una introducción al estudio de los placeres de la comida |
Authors: | Amon, Denise |
Keywords: | Psicología Ingestión de alimentos Placer Erotismo Culinaria |
Issue Date: | Jan-2001 |
Publisher: | Asistencia y Estudios Psicoanalíticos Argentinos |
Citation: | Denise Amon, D. (2001). La sopa de tomates y la vida: una introducción al estudio de los placeres de la comida. Actualidad Psicológica, 26(283), 12-16. |
Description: | Traducción: Irene Cusien |
URI: | https://dspace.uces.edu.ar/jspui/handle/123456789/1713 |
ISSN: | 0325-2590 |
Appears in Collections: | Estudios sin ADL |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Amon_2001_ActPsi-283.pdf | 160.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.